Nu blir vi starkare

Politiken är ett riktigt lagspel. Den här tiden på året, med lite över 200 dagar kvar till valet, är det mycket som ska bli klart. Just nu arbetar vi med att färdigställa de valsedlar som vi möter väljarna med på valdagen. I måndags fastställde vi valsedeln till riksdagen för moderaterna i Stockholms län. Det blev en riktig framgång, och jag är glad att Sundbyberg äntligen har en kandidat till riksdagen med chans att bli invald. Hon heter Erica Lejonroos och är placerad på nummer 24. Sätt ett kryss!

I går var det så dags att fastställa valsedeln till landstinget, och även här skördade vi framgångar. På just vår valsedel till landstinget finns moderater från Sollentuna, Solna och Sundbyberg. Bor du i någon annan kommun än de tre ser listan annorlunda ut. Själv kommer jag att stå på plats 3 till landstinget. Nytt för det här valet är att det redan på plats 6 finns en till moderat från Sundbyberg, Morgan Lindqvist.

Image

Att kandidaterna från Sundbyberg tar större utrymme på valsedlarna till riksdagen och till landstinget är mycket positivt, och är ett kvitto på att det djupgående förnyelsearbete som vi alltjämt gör också ger resultat. Vi har gjort hemläxan från 2007 – vi har omprövat vår politik, vår organisation och vårt ledarskap.

Om drygt två veckor fastställer vi valsedeln till kommunfullmäktige. Med den i ryggen ser jag fram emot att möta väljarna i årets valrörelse!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s