Sundbyberg har en kandidat till riksdagen!

Inför ett val är det mycket som ska förberedas. Förutom att valplattformar och planering ska fram, ska vi också få fram den valsedel som vi ska möta väljarna med. Eftersom vi har tre val i september ska tre valsedlar fram. Till kommunen ställer vi upp med ett lag, till landstinget ett annat och till riksdagen ett tredje.

Nu har vi det första laget på plats, nämligen gänget till riksdagen. På den valsedeln finns kandidater från hela Stockholms län (utom staden, som har en egen). Det var många år sedan Sundbyberg hade en egen riksdagskandidat, men nu är det dags.

Image

Erica Lejonroos har varit medlem i flera år. Hon har ofta jobbat hårt i kulisserna, som föreningsordförande för moderaterna i Sundbyberg har hon sett till att verksamheten fortsätter och att den utvecklas. Erica är en av alla de medlemmar som jobbar i både med- och motvind, som alltid ställer upp för partiet och med en grundmurad övertygelse om att vi har de bästa lösningarna för ett Sverige där det lönar sig att arbeta.

Inte nog med att moderaterna i Stockholms län nu har en lista med några av Sveriges mest kompetenta politiker, vi har också en riksdagslista med en kandidat från Sundbyberg. På valdagen den 14 september hittar du hennes namn på plats 24. Sätt ett kryss bredvid – det tänker jag göra!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s